duminică, 12 iunie 2011

Compozitia cremei Sigfrid Wasser

Crema naturala

Crema contribuie la reducerea efectului distructiv cauzat de expunerea neprotejată a pielii la radiaţiile solare, revigorează suprafaţa pielii, redându-i aspectul elastic şi supleţea, stimulează buna funcţionare a celulelor şi a ţesuturilor, prin activarea schimburilor intracelulare.
Efect garantat: La scurt timp de la începerea tratamentului cu crema Sigfrid WASSER veţi observa că pielea feţei îşi va recapăta elasticitatea şi luminozitatea şi că ridurile se vor estompa.

Compoziţia cremei Sigfrid Wasser:
Aminoacizi
Sorboxaethén Stearat
Treonina
Alcool etilic
Parafinum liquidum (Parafină lichidă)
Cistina
Thimus vulgaris
Pin de Crimeea
Vaselină
Valin
Hypericum perforatum
apă
Metionina
Agrimonia eupatia
Carbonat de potassium
Izoleucina
Sulfat de Potasiu şi de Aluminiu
Ulei de Eucaliptus
Fenilalanina
PinUlei de ciuboţica-cucului
Histidina
Glicerină
Lizina
Oţet

P1060858

Asta este tot!!!
Fara E-uri, fara conservanti!!

Cum acţiuneaza crema regeneratoare ?

Extrasele din cu acţiunea lor de contracarare a bacteriilor şi viruşilor asigură cremei un efect dezinfectant şi de detoxifiere. Efectul antimicotic recomandă crema pentru uz extern în orice fel de rană de la suprafaţa pielii, dar si pe suprafete interioare, cum ar fi mucoasele (ex mucoasele nazale).
Efectul antioxidant al aminoacizilor esenţiali determină legarea radicalilor liberi de la suprafaţa pielii, normalizând circulaţia sângelui, incorporându-i în textura pielii, contribuind la regenerarea celulară. Pe scurt, imbunătăţirea circulaţiei sângelui contribuie la o stare generală mai bună.

Crema regeneratoare a celulelor pielii Sigfrid Wasser a fost experimentata timp de aproape 4 ani de către firma mama Szigfrid es Fiai kft - Ungaria.

Recomandarea Producatorului
Crema se masează încet, cu mişcări circulare, pe faţă, gât şi pe decolteu, dimineaţa şi seara, pentru ca efectul de regenerare să persiste întreaga zi.
Va sfatuim sa aplicati insa doar un strat subtire!!!

P1060855

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu